Explorează Ciclurile Interioare ale Evoluției

Masterclass Gratuit

cu Marcela Lobos
Autoare și Vorbitoare
Șaman Mistic
Vindecătoare
Ocrotitoare a Pământului

Trezește-ți Adevăratul Sine: Călătoria către Întregire

Cel mai mare privilegiu al vieții este să descoperi cine ești cu adevărat, apoi să devii o lumină călăuzitoare pentru ceilalți care au aceeași năzuință. Acesta a fost privilegiul și onoarea vieții Marcela Lobos.

Marcela vrea să-i scutească pe ceilalți să învețe cu mare greutate cine sunt ei. Calea către iluminare nu trebuie neapărat să fie presărată cu suferințe și frustrări. Când te angajezi să devii cine ești cu adevărat, stresurile, provocările și durerile vieții capătă cu totul altă semnificație..

În acest Masterclass gratuit vei căpăta o nouă înțelegere despre …
CĂLĂTORIA EROULUI​

Pietrele de hotar fundamentale în călătoria noastră către descoperirea de sine și modul în care acestea ne ajută să căpătăm un sentiment de valoare și de apartenență.

ADEVĂRATA TA NATURĂ

Descoperă modul în care șamanii înțeleg realitatea noastră esențială, pe care psihologii moderni o numesc ”Sine”..

DEVENIREA TA

Conectează-te cu universul mistic și învață cum să îți urmezi destinul cel mai înalt.

MATTEO PISTONO

Profesor de meditație și autor al In the Shadow of the Buddha and Meditation: Coming to Know Your Mind

“Marcela Lobos împletește revelațiile Călătoriei Eroului cu învățăturile Roții Medicinei și oferă căi către o cunoaștere profundă a Adevărului. Luați învățăturile Marcelei cu voi în călătoria voastră spirituală, pentru a vă descoperi curajul și puterea interioară!”

ANITA MOORJANI

Autoare de bestselleruri pe lista New York Times

“Marcela Lobos poartă cititorul într-o călătorie profundă de la mundan la extraordinar, oferind 13 pietre de hotar arhetipale, care ne vor transforma, ne vor da putere și ne vor deschide către o nouă dimensiune a împlinirii, făcându-ne stăpâni pe propria viață.”

Calea Șamanică către Răspunsul la Chemarea Ta

E ușor să te pierzi în rutinele banale ale vieții cotidiene și în ceea ce crezi că avem de făcut, în loc să răspunzi la chemarea sufletului tău.

Suntem atât de îndepărtați de natura noastră esențială, încât chemarea noastră e înăbușită de zgomotul agitației vieții moderne. Cu toate astea, simțim că am pierdut ceva. Ne dorim ceva ce nu putem numi.

În masterclass-ul ”Cele 13 luni ale înțelepciunii”, Marcela Lobos ne arată calea șamanică către răspunsul la acea chemare. Chemarea de a-ți cunoaște adevăratul Sine și de a-ți regăsi scopul și destinul sacru.

Marcela Lobos te invită să pornești pe calea descoperirii adevăratului Sine  –  E cea mai măreață aventură pe care o poți avea!

Durerea nu e singura cale către iluminare, atunci când înțelegi cine ești cu adevărat

Cum să pornești în căutarea scopului tău sacru și să îți regăsești destinul

De ce e vital pentru sănătatea și bunăstarea ta să știi cine ești și să-ți recunoști scopul sacru

Fă cunoștință cu Marcela Lobos

Marcela a sosit în California la 20 de ani, unde a cunoscut stilul de viață holistic datorită studiilor sale de yoga și masaj. Căsnicia și nașterea unui copil au urmat curând după aceea și au scos la suprafață traumele nevindecate din copilărie și rănile transmise din generație în generație.

Abia după vârsta de 30 de ani, ea a descoperit calea șamanică. Cu forța și viteza fulgerului, viața ei a virat brusc, pe calea vindecării și a înțelegerii călătoriei eroice. După un deceniu de practică, a reușit să-și transforme propriile suferințe în surse de înțelepciune și de compasiune. Mai întâi, a fost inițiată în învățăturile mistice în cadrul Four Winds Society, apoi a interacționat direct cu păstrătorii înțelepciunii din Anzii Peruvieni și din jungla amazoniană.

A revenit în Chile și a studiat cu vindecătoarele din sud, unde a și creat un centru de profil, în munți. În toți acești ani, dorința sa de a simți și de a se conecta cu adevărul profund al realității nu a contenit să îi crească în inimă. După vârsta de 40 de ani, a dobândit experiență în practicile tantrice și budiste, pe care le integrează, cu iubire și bucurie, în ritualurile sale. Azi, pasiunea ei este să îi învețe pe ceilalți cum să-și creeze propriile hărți care îi conduc către descoperirea de sine..